DatingSite Advies

Dating Websites reviews,tips en ervaringen 

 

Mannen verleiden

Steeds vaker zie het het,’vrouw zoekt man’. Hoe komt het toch dat er zoveel leuke
vrouwen zijn, die maar het maar niet lukken om leuke mannen aan de haak te slaan?
Lees dit artikel en leer de kunst van het mannen verleiden.
 

Een man verleiden op Internet, maar weet je niet hoe? Download Hier
GRATIS het 'Online Dating' ebook.

 

Om succes te kunnen boeken bij verleiden van mannen moet je als eerste je verlegenheid over boord gooien. Word echter niet TE eigenwijs of bijdehand. Dit geldt voor een ontmoeting in real-life, maar ook via datingsites. De eerste stap in het proces is belangstelling tonen voor de dingen waar hij van houdt. Dus als hij van vakanties houdt, vraag je in welke landen hij is geweest, welk land zijn voorkeur had, enz. Probeer het echter niet te overdrijven, als er bepaalde dingen zijn, waar je echt geen interesse in hebt, ga dan niet teveel alsof doen. Ook mannen hebben dit door, dus je valt zeker door de mand.
Laat vervolgen merken dat je je op je gemak voelt bij hem, probeer veel te lachen, in zijn ogen te kijken en blijf vooral ontspannen. Vooral dat ontspannen en rustig blijven is van groot belang. Je mag een man nooit het idee geven dat je op hem aan het ‘jagen’ bent. Laat dat aan hem over. Als je dit spel goed speelt, zal hij sneller dan je denkt degene zijn die op jou jaagt. Zo hoort het immers. Mannen zijn eigenlijk hele rare grappige wezens als het om verleiden gaat. Wanneer de prooi ineens voor de jager gaat staan, weet de jager niet meer wat hij moet doen. Geef mannen dus het gevoel, dat zij degene zijn die jou verleiden.

Laat niet teveel over jezelf los. Mannen houden van mysterieuze vrouwen. Laat wel iets van jezelf los, maar laat veel te raden over. Bijvoorbeeld vertel dat je graag naar de sauna gaat, maar dat je daar de meeste tijd in de jacuzzi zit in plaats van in de sauna. Een man zal in zijn hoofd zich direct afvragen hoe jij in de jacuzzi zit. Zet hem aan het denken en maak hem nieuwsgierig! Wanneer je een man nieuwsgierig hebt gemaakt heb je hem al. Nieuwsgierigheid zorgt voor interesse. Dan is het verder aan hem. Je hebt zijn interesse gekweekt en daarbij ook nog eens je waardigheid behouden. Je hebt immers alleen maar interesse getoond en wat spannende details over jezelf verteld.

Het gevoel van opwinding in een man is visueel. Verleiden doe je bijvoorbeeld met je kleding. Maar probeer wel bescheiden te blijven. Je knoopjes van je blouse hoeven niet dicht tot aan je nek, maar ga ook niet half naakt rondlopen. Wees bescheiden in de manier waarop je je kleedt. Laat wat te raden over. Voor mannen is dat veel opwindender. Vraag maar eens aan een gemiddelde man wat hij liever ziet. Een vrouw in een bikini of topless. 90% zal zeggen dat ze liever een vrouw in bikini zien. Vervolgens vragen ze zich wel allemaal af wat er onder die bikini zit.

Ondanks dat je hem graag wilt, zul je toch een beetje hard to get moeten spelen. Maar doe dit wel op een manier dat je langzaam aan steeds iets toegeeft. Als je te stug bent zal hij het misschien opgeven. Maar ben je te snel, dan zal dit negatief werken. Mannen willen het gevoel hebben dat zij een vrouw hebben veroverd. Zij voelen zich hierdoor zeer mannelijk. Een man zal het ook niet door hebben dat eigenlijk jij degene bent die hem heeft verleid. Maar wat maakt dat uit? Het gaat uiteindelijk om het resultaat! En of je nu je man wilt verleiden via datingsites of in een bar. Het blijft allemaal hetzelfde!

Helaas zijn er naar mijn mening geen goede nederlandstalige boeken op de markt waarin het verleiden van mannen centraal staat. Eigenlijk is dit vreemd wanneer je ziet hoeveel boeken er zijn over het verleiden van vrouwen. Er is wel een zeer goed engelstalig product op de markt. Het heet 'How to Be Irresistible to Men' Het is een complete cursus inclusief enkele boeken (e-books) en video's. De engelse taal die wordt gebruikt is simpel en is eenvoudig te volgen. Het is niet voor niets wereldwijd het meest verkochte product over dit onderwerp. Helaas heb je wel een creditcard of een paypal account nodig om het aan te kunnen schaffen. Je kunt dan de gehele cursus downloaden, dus je kunt meteen beginnen. Als je een expert wil worden in mannen verleiden is dit de cursus die je moet aanschaffen.

 

 

mannen verleiden