DatingSite Advies

Dating Websites reviews,tips en ervaringen 

 

TOP aanbeveling

relatieplanetRelatieplanet


Relatieplanet is de grootste datingcommunity van Nederland en Belgie waar singles op zoek zijn naar een serieuze relatie, vriendschap of date. Met meer dan 1250 nieuwe inschrijvingen per dag is Relatieplanet de meest populaire en meest actieve datingsite van Nederland.

 

 


Ga naar de Relatieplanet Website  

 

Begin je net met Online Dating, of wil het niet echt lukken? Download Hier
GRATIS het 'Online Dating' ebook. Aparte versie voor mannen en vrouwen

 

Beoordeling


 

     + Zéér veel leden.

     + Eenvoudig en snel profiel aanmaken

     + Relatieplanet is zeer veilig

     - Heel erg veel leden, dus bereid je voor op zeer veel email.

 

Ga naar de Relatieplanet Website 

 

Ervaringen en reviews van leden

 

Dit was de eerste dating site waarvan ik lid ben geworden. Eigenlijk helemaal niets negatiefs te melden. Ze doen bij relatieplanet erg hun best om valse profielen te verwijderen. Als man zal je mailbox niet al te snel vollopen. Maar ja, wat wil je met zo veel leden en concurrentie.
Review van EvertJeetje, wat is iedereen hier op uiterlijk gericht zeg. Ik ben best een mooie meid. Ja echt. En ik heb een foto geplaatst van een minder mooi iemand. Totaal geen reacties. Als ik m'n eigen foto neerzet, stroomt het ineens binnen. Ik wil iemand die me mooi vind van binnen en niet alleen om m'n uiterlijk
Review van Chantal
Relatieplanet is gewoon de absolute top. Sommige mensen hebben dan misschien wel commentaar, maar je moet er wel iets voor doen. Niet een foto plaatsen die gemaakt is nadat je net uit bed komt en ook nog eens zo'n ongelovelijk saai profiel. Opvallen!!!
Review van Frans 

Site werkt altijd en is lekker snel. En als je een mail stuurt naar de klantenservice krijg je snel antwoord. Verder is het niet voor niets de grootste met de meeste leden. Alles klopt gewoon. En dat er soms foute mannen/vrouwen tussen zitten. Daar kunnen zij ook niets aan doen.
Review van Chanie 

Ga naar de Relatieplanet Website